Wie zijn wij en hoe werken wij.

Wie zijn wij?
Srananoso.com is een organisatie die als makelaar optreed bij het kopen en verkopen van onroerend goed (huizen, percelen, bedrijfspanden enz.) in Suriname.

Onze doelgroep zijn kopers/verkopers van onroerend goed in Suriname. U hoeft niet in Suriname te wonen of te zijn omdat wij zowel een kantoor in Nederland als in Suriname hebben.

Wij streven naar maximale transparantie. Dit wordt bevorderd doordat de verkoopprijs openbaar is. Zowel de koper als verkoper moeten zich houden aan de prijs, die op de website staat. Er zijn 3 partijen, namelijk: de koper, verkoper en de makelaar. Hierdoor wordt alle tussenhandel uitgesloten.

Wat zijn de kosten voor onze bemiddeling?
U als koper, betaalt geen kosten aan ons. Wij krijgen onze vaste courtage van de verkopende partij (klik hier als u, uw huis wilt verkopen). Houdt u wel rekening met de kosten (ca 12% van de koopprijs) van o.a. de notaris en de diverse belastingen.

U wilt onroerend goed kopen.
(klik hier voor contact)

U wilt een bod doen?
Als u geïnteresseerd bent kunt u altijd een bod doen. Hierna nemen wij contact op met de verkoper. Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook de manier van betaling is belangrijk. In sommige gevallen neemt de verkoper ook genoegen met een aanbetaling en de rest op afbetaling. Dit verschilt van geval tot geval.

Notaris.
Aangezien u de kosten koper (k.k.) betaald mag u altijd bepalen bij welke notaris u wilt transporteren (overdragen van het onroerend goed op uw naam). U kunt het natuurlijk ook via onze notaris laten doen, zodat u verzekerd bent van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Financiering.
In sommige gevallen is het mogelijk om het onroerend goed dat u via onze bemiddeling koopt (gedeeltelijk) te laten financieren. De rente is conform de marktrente in Suriname op valuta. De hoogte van de financiering hangt o.a. af van uw afloscapaciteit en de courantheid van het onroerend goed.

Andere vragen.
Voor alle andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op info@srananoso.com. Maar u kunt ons ook bellen (klik hier voor contact)